Cuburi de lapte
Ingrediente
Crema de lapte:
Glazura:
Preparare
- Amestecam cele 4 linguri zahar + amidonul. Adaugam laptele (150 ml.) putin cate putin, ca la budinca, ca sa nu faca cocoloase .
- Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga ciocolata alba si se incalzeste la foc mic pana da in clocot; reducem focul si adaugam amestecul de amidon, amestecand mereu pana se ingroasa.
- E suficient de groasa daca atunci cand radem partea de jos a oalei cu lingura, se vede fundul oalei. Lasam la racit. Mixam untul/margarina cu zaharul pudra si adaugam in crema de lapte.
- Se pun toate ingredientele la bain-marie si se incalzesc pana se obtine o crema. Lasam sa se raceasca apoi mixam.
- Se asambleaza : 1 foaie blat, 1 strat crema, 1 strat glazura.Intr-un pachet de pandispan sint 4 foi, deci am pus pe fiecare "ingredientele" expuse mai sus .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Mariart
Prajitura este minunata, este facuta cu foi de pandispan de cacao cumparate din comert si crema din lapte, faina, ciovolata alba , zahar, mirodenii. Nu stiu ce nu a ti inteles! Nu inteleg de ce trebuie sa aruncati cuvinte fara rost si sa judecati!!! Daca nu a ti inteles, intrebati fratilor!!! E chiar atat de greu???
edimoh carmen
Reteta e bine explicata. Și simpla. Scrie ca foile sunt cumpărate. Citiți tot ca să înțelegeți.
rodica_s2015_1
Nu inteleg nimic din reteta....
anonymous
Cum ai preparat foile de pandispan? Te-ai facut de cacao!
anonymous
Poate ar fi buna , dar explicatia este de neinteles. Daca prajitura de face de catre o tanara fara experienta, nu intelege nimic. Vezi explicatia cu turnarea ingredientelor in bain-marie. Care ingrediente? Am inteles ca este vorba de cele pentru glazura, dar o tanara care face pentru prima oara o prajitura, nu intelege nimic.
edithke
Excelent
anonymous
Este extraordinara