Amestecam laptele batut cu grisul( turnat putin cate putin in ploaie) si il lasam 1 ora la frigider, sa se umfle grisul, altfel riscati sa simtiti duritatea grisului in prajitura.Odata trecut timpul, incingeti cuptorul la 190 grade. Intr-un alt vas amestecati ouale cu zaharul si sarea pana obtineti o compozitie spumoasa. Apoi se adauga zaharul vanilat si bicarbonatul stins cu putin suc de lamaie.Unim cele doua compozitii si amestecati bine. Ungem o forma pentru copt cu unt si il tapetam cu faina.Turnam compozitia in ea si il dam la cuptor pentru 35-40 minute (pana devine aurie).Pofta buna!!!!!!!
Comentarii (14):
Suntem in aprilie 2014 si inca nu ne-ai spus cum a iesit....
Usoara si gustoasa
Buna,spre f.buna,cu dulceata de gutuie
E rapida. O fac azi si va spun cum a iesit!
Arata bn..cu siguranta o voi face....
Usor de facut si buna pentru copii si batrani
Chiar nu stiam cum sa inmoi grisul:)
Foarte foarte foarte buna excelenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (felicitari!!!!)
Imi place
F bun