Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, pana se albeste compozitia grisul se adauga in ploaie, putin cate putin daca este prea groasa compozitia adaugati f putin lapte.
Albusurile se bat bine pana fac tepi se adauga peste compozitia cu gris si se amesteca usor de jos in sus pana se incorporeaza turnat copozitia intr-o tava micuta de yena, unsa cu putin ulei si dat la cuptorul preincalzit timp de 25 de min.
Laptele se toarna peste prajitura, si tava se mai da pt inca max 5 min in cuptor apoi stropit cu cateva linguri de lichior de cafea asteptat sa se raceasca si dat la frigider pt cateva ore nu se taie bine calda doar rece este foarte buna rece garnisit cu o lingurita de dulceata de zmeura.
Comentarii (12):
Buna!
Super buna si simpla !!!!
Explicatii incomplete. Va rog sa reveniti la includerea acelor filmulete cu explicatii, erau excelente. Multumesc.
Super buna am facut si eu de 2 ori e usor de facut si foarte gustoasa.
Excelenta
Arata foarte bine si cred ca este foarte buna. O sa-i fac si eu puiutului meu!
O sa incerc si eu!!!!
Buna .buna
Este super buna
Foarte buna ,am facut si eu