Ingrediente: Aluatul: 400 g faina, 100 ml untdelemn sau unt, 100 g zahar, 100 ml lapte, o lingurita cu virf bicarbonat de - amoniu, un virf de lingurita sare,...
Ingrediente: Pentru umplutura: 500 g branza dulce 2 oua esenta de vanile 5 linguri cu zahar coaja de lamiae smantana unt Pentru sosul de vanile: 500 ml lapte 3...
Ingrediente: 700 g amestec de stafide cu coacaze confiate, 200 g cirese confiate, 50 g radacina ghimbir ras, 100 ml vin de ghimbir, 175 g unt moale, 175 g...
Ingrediente: Aluatul: 500 g faina, 200 g unt sau margarina, 200 g zahar, un galbenus si un ou intreg mare, 150 ml smintina, coaja si zeama de la o lamiie mare,...
Ingrediente: Blatul: 8 albusuri 250 g zahar tos 20 ml zeama de lamîie sau rom 200 g curmale sau smochine 100 g migdale sau mici, alune 200 g nuci macinate...
Ingrediente: 400 g caise coapte 4 linguri cu zahar suc de la o lamaie 1 pliculet de gelatina 200 g iaurt simplu 2 albusuri batute spuma 2 dl de smantana Pentru...
Ingrediente: 500 g stafide sultana, 400 g stafide, 150 g smochine uscate, 200 g caise confiate, coaja rasa si zeama de la 2 portocale, 200 ml lichior de alune,...
Ingrediente: 500 g faina, 200 g untura de porc, unt sau margarina, 200 ml smintina, un galbenus, un ou intreg, 50-100 g zahar, 100 g nuci macinate un praf de...
Ingrediente: pentru Bezea: 4 albusuri, 280 g zahar, o lingurita zeama de lamîie (15 ml). Crema: Pentru ornat: 500 g frisca, 2 albusuri, 4 foi sau 12 g granule...
Ingrediente: 400 g faina 50 g untura sau margarina 2 linguri miere 200 g zahar 2 oua 2 linguri cacao 1 lingurita bicarbonat stins cu putina zeama de lamaie...