Trandafirata

Trandafirata
Desert
2 porții
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

  • Speli petalele de trandafiri apoi le pui intr-un vas si torni zahar peste ele. Le amesteci bine si mai torni putin zahar si deasupra ,sa ramana acoperite.
  • Lasi vasul acoperit cateva zile, pana cand se formeaza siropul de trandafiri, pe care il scurgi si il diluezi cu alcool, in proportiile dorite.
  • Pentru ca trandafirata sa iasa aromata si colorata natural, foloseste petalele trandafirilor rosii, catifelati, care miros
    foarte puternic.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

05/06/2013

Mă şi văd stînd la măsuţa mea de sub umbrar, pe înserate
cu o cinzeacă plina ochi, savurând o asemenea minunăţie !!!

(0) (0) abuz



+