Petitchef

Trandafirata

Desert
2 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Speli petalele de trandafiri apoi le pui intr-un vas si torni zahar peste ele. Le amesteci bine si mai torni putin zahar si deasupra ,sa ramana acoperite.
  • Lasi vasul acoperit cateva zile, pana cand se formeaza siropul de trandafiri, pe care il scurgi si il diluezi cu alcool, in proportiile dorite.
  • Pentru ca trandafirata sa iasa aromata si colorata natural, foloseste petalele trandafirilor rosii, catifelati, care miros
    foarte puternic.


Întrebări:




Comentarii:

05/06/2013

Mă şi văd stînd la măsuţa mea de sub umbrar, pe înserate
cu o cinzeacă plina ochi, savurând o asemenea minunăţie !!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort joffre
Tort joffre
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Visinata
Visinata
6 porții
3 zile
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort mascota
Tort mascota
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează