Mi-a iesit visinata extrem de tare.ce trebuie sa fac acum?Am pus 1l de sirop visine din comert, dar parca nici n-ar fi.Pot pune apa fiarta si racita?sau pot pune mai mult sirop din comert?sau pot pune sirop (apa+zahar)fierte si racite?va rog un raspuns urgent! multumec anticipat! Anca
Răspuns:Draga Anca trebuie sa mai pui zahar sau sirop dupa gust.
Comentarii (64):
Reteta este buna. Eu am adaptat-o un pic si am adaugat 700gr de zahar la fiecare 1 kg de visine. Am folosit tot alcool de 90gr, dar in plus, la sfarsit am adaugat putina votca Grey Goose cu aroma de cirese negre. Este o votca scumpa, dar da visinatei o aroma deosebita. Incercati!
Am pus 3 kg de visine....daca vreau sa pun mai mult alcool sa iasa mai multa visinata , trebuie sa pun mai mult zahar sa se faca mai mult sirop ?
Am mai facut dupa reteta asta si a iesita buna
Da, reteta este foarte buna. Si eu folosesc alcool dublu rafinat, de 90 grade, las visinata un an in damigeana (nu mai mult, caci se sparge pulpa si se face mult borhot...), eu mai adaug putin sirop de mure facut fara alcool, la circa o luna de zile, caci murele se coc mai tarziu. Sa filtrati ,bine siropul de mure, de circa 5 ori, caci murele au niste perisori care nu trebuie sa ajunga in visinata. Fac asta pt a da o culoare extraordinara...
Am consumat lichidul de la visinata si au ramas visinile.Pot turna peste ele din nou alcool?Cate grade sa aibe?
Suna bine!! dar ATENTIE mare...nu puneti alcoolul direct! diluati alcoolul inainte sa l puneti peste sirop altfel visinele se vor oparii de la alcool si siropul din visine nu va mai iesi in visinata ..visinele se vor zbarcii
MOLTO BUONA
Super (molto buona)
Super
Sper sa-mi reuseasca