Petitchef

Desert cu banane si piscoturi

Desert
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ungi cu margarina si tapetezi cu folie o tava de chec. Cureti bananele, le tai in jumatate, pe lungime, apoi le stropesti cu zeama de lamaie si 30 ml rom, le presari cu zaharul vanilat si le lasi sa se marineze timp de 30 de minute.
  • Cu laptele si zaharul pudra prepari budinca, urmarind instructiunile de pe plic, iar la sfarsit adaugi romul ramas. In untul frecat spuma incorporezi lingura cu lingura budinca racita.
  • Asezi in tava, in straturi, 1/2 din piscoturi, apoi 1/2 din banane, crema, bananele ramase, iar la sfarsit restul de piscoturi. Acoperi cu folia si lasi la rece pentru 6 ore.
  • Bati frisca spuma, adaugi cacaua si omogenizezi. Desertul il pui pe un platou si il decorezi cu frisca si fulgi de nuca de cocos sau nuca rasa. Il portionezi si il servesti rece.

Rețete inrudite

YouTube

Desert crema vegana


Întrebări:




Comentarii:

13/09/2011

Am incercat si eu...deci pot sa spun ca e delicios.....:*

(0) (0) Abuz
31/07/2011

Super de bun!:X:X:X:*

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Desert crema vegana
Desert crema vegana
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Moka, un desert clasic cu cafea
Moka, un desert clasic cu cafea
10 porții
1 h 50 m
Ușor
Rețetă Gelato de lamaie-un desert revigorant
Gelato de lamaie-un desert revigorant
6 porții
3 ore
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Tarta crème brûlée- un desert elegant
Tarta crème brûlée- un desert elegant
8 porții
1 h 50 m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează