Ungi cu margarina si tapetezi cu folie o tava de chec. Cureti bananele, le tai in jumatate, pe lungime, apoi le stropesti cu zeama de lamaie si 30 ml rom, le presari cu zaharul vanilat si le lasi sa se marineze timp de 30 de minute.
Cu laptele si zaharul pudra prepari budinca, urmarind instructiunile de pe plic, iar la sfarsit adaugi romul ramas. In untul frecat spuma incorporezi lingura cu lingura budinca racita.
Asezi in tava, in straturi, 1/2 din piscoturi, apoi 1/2 din banane, crema, bananele ramase, iar la sfarsit restul de piscoturi. Acoperi cu folia si lasi la rece pentru 6 ore.
Bati frisca spuma, adaugi cacaua si omogenizezi. Desertul il pui pe un platou si il decorezi cu frisca si fulgi de nuca de cocos sau nuca rasa. Il portionezi si il servesti rece.
Comentarii:
Am incercat si eu...deci pot sa spun ca e delicios.....:*
Super de bun!:X:X:X:*