Prajitura de craciun cu fructe confiate si martipan

Ingrediente
10
Pentru glazura:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Fructele confiate si ghimbirul se pun la inmuiat cu vinul de ghimbir incalzit. Intre timp se preincalzeste cuptorul la 160ºC. O forma rotunda cu diametrul de 20 cm se unge cu grasime si se tapeteaza cu hartie de copt. Untul se bate spuma cu zaharul.
- Se adauga ouale batute, faina, mirodeniile, nucile si fructele inmuiate. Se toarna compozitia in tava si se da la cuptor 3 ore. Se scoate si se lasa sa se raceasca 10 minute inainte de a o scoate din forma.
- Gemul de caise se incalzeste si se unge prajitura cu ajutorul unei pensule. Martipanul se intinde intr-o foaie si se acopera prajitura cu el. Se taie felii si se serveste. Prajitura cu fructeCea mai buna prajitura de Craciun.
- Prajitura cu fructe confiateBudinci individuale de CraciunFursecuri cu fructe confiatePrajitura de branza cu pereTarta cu pere, merisoare si frangipaneTarta de nectarine glazuratePrajiturele cu cirese si caise confiate.
- Sos de ceapa si merisorPrajitura cu fructe de sezonBiscuiti cu migdale si caise confiatePrajitura cu fructul pasiuniiPlacinta de dovleacPrajitura de banane.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă