Petitchef

Prajitura cu mere si crema de vanilie

Desert
6 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se separa ouale si se bat bine albusurile se adauga zaharul se adauga galbenusurile se incinge cuptorul la 180 grade.
  • Se unge forma de tort cu margarina si apoi se pune hartie de copt in compozitia de mai sus se adauga faina in care s-a incorporat praful de copt, punand cate o lingura pe rand si amestecand de la fundul vasului spre suprafata cu telul pana se termina faina
    se adauga compozitia in tava si se baga la cuptor.mere rase si calite
    .
  • Se amesteca bine amidonul cu o parte din lapte rece (cam 10 linguri)
    batonasul de vanilie se taie de-a lungul pe jumatate si se pune la fiert cu restul de lapte.
  • Dupa ce a fiert se trage de pe foc si se lasa cam 20 minute sa iese aroma din batonas
    se scoate maduva din el, se pune înapoi în lapte, se adauga zaharul si se mai da o data la fiert.
  • Cand începe sa clocoteasca usor se adauga si laptele amestecat cu amidonul si se amesteca pana se îngroasa. frisca ciocolata rasa.


Întrebări:




Comentarii:

13/11/2012

Fain

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Prăjitură cu ciocolata și dovleac
Prăjitură cu ciocolata și dovleac
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează