Intr-un bol batem spuma ouale impreuna cu zaharul, vanilia si un praf de sare. Adaugam margarina Rama taiata cubulete in compozitie. Mixam bine. Atentie, margarina sa fie la temperatura camerei.
Adaugam in compozitie faiana amestecata cu praful de copt.
Merele le curatam de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Le adaugam in compoztie impreuna cu scortisoara. Amestecam cu o spatula pana se omogenizeaza.
Turnam compozitia intr-o tava tapeta cu hartie de copt si dam prajitura la cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 40 de minute.
Cat este inca calduta o presarati cu zahar pudra si cu migdale feliate.
Am făcut-o şi a fost apreciată. În rețetă nu scrie, dar eu am stors merele înainte de la încorpora. Și cum nu-mi place scorțișoara am pus coajă rasă de lămâie.
Comentarii (13):
Foarte gustoasa!
Super
Usor de facut si foarte gustos
MULTUMESC ,PENTRU RETETA
Am făcut-o şi a fost apreciată. În rețetă nu scrie, dar eu am stors merele înainte de la încorpora. Și cum nu-mi place scorțișoara am pus coajă rasă de lămâie.
Merci:::::pentru retete
Acum o sa o incerc..va spun dupa
F. buna
Fff,buna
Arata foarte bine ma duc sa-o incerc acum