Mere la cuptor cu caramel
Ingrediente
6
Cost estimat: 2.38Euros€ (0.4€/porție)
Rețete inrudite
Budinca cu mere si caramel
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- A indepartat partea de deasupra si cea de dedesubt a fiecarui mar ,a scos mijlocul ,dupa care le-a asezat in tava de aragaz,in care asezasem hartie de copt.
- A pus pe fiecare felie de mar cate putin unt si a presarat cam o lingurita de zahar pe fiecare,dupa care am bagat tava la cuptorul incins cam 15 minute.
- Intre timp a pus restul de zahar la foc si l-a lasat sa se caramelizeze putin .Cand a fost aproape gata am adaugat restul de unt si imediat frisca si l-a lasat sa mai dea cateva clocote.
- A asezat merele pe farfurii si a turnat caramelul pe deasupra si a presarat putina scortisoara.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 258Kcal
- Carbo: 9.3g
- Grăsimi: 23.4g
- Grăsimi sat.: 16.5g
- Proteine: 1.6g
- Fibre: 1.3g
- Zahăr: 9.2g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (119g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: