Mere coapte la cuptor

Mere coapte la cuptor
Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se face un sirop din zahar si un pahar cu apa in care se pun merele curatate de coaja si de simburi. Se scot si se scurg bine. Se umplu merele cu marmelada amestecata cu nucile putin prajite si macinate.
  • Se unge forma cu unt, se aseaza merele umplute si se toarna peste ele un sos facut din 100 gr zahar pudra frecat bine cu galbenusurile, pesmetul, albusurile batute spuma si scortisoara. Se coc pina se rumenesc.
  • La fel se pregatesc gutuile, cu deosebire ca nu se curata de coaja, se taie in doua si se curata bine
    toata partea tare.

Punctează această reţetă

poiy10Poiy10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Daniela

Foarte bune!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bunicica

abuz

anonymous

Varza!!!!!!

abuz