Mere coapte cu scortisoara si rom

Mere coapte cu scortisoara si rom
Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Taiat capacul fiecarui mar un pic inclinat ca sa rezulte o adancitura in care pus bucatica de unt, o lingurita de zahar, o lingurita de rom (sau cate o picatura de esenta) si scortisoara macinata.
  • Apoi pus intr-o tava si in cuptor la foc mediu, pana cand coaja merelor s-a incretit. Cand il mananci, poti sa-i mai pui un pic de zahar pudra si/sau smantana. Sunt delicioase si calde si reci.
Raftul BuniciiRaftul Bunicii

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

30/09/2016

Miam, miam.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
04/02/2014

Buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
30/10/2013

Cu putina tarie!-:)

(0) (0) abuz
09/01/2013

Arata delicios si e simplu de facut!!!
Perfect!
Eu am mai adaugat si nuca si a fost delicios.

(0) (0) abuz