Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: o ceapa de marime medie, 2-3 cartofi, o mana de ciuperci, o rosie, o bucata de ardei verde, sare, piper, patrunjel verde, un varf de cutit de dafin...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 1 kg mazare( congelata din comert la punga de 1 kg) 2 cepe mijocii, sau una mare 1 morcov bulion- 1 lingura cu varf knorr delikat 1 l apa 50 ml...
Ingrediente: 250 g spaghete fara ou 300 g ciuperci conservate la borcan sau ciuperci proaspete 200 g cascaval vegetal forma (este singurul care nu contine...
Ingrediente: 2 sfecle rosii fierte, rase pe razatoarea mare 4 cartofi fierti dati pe razatoare 2 morcovi fierti, dati pe razatoare 5 cepe feliate maioneza de...
Ingrediente: -300 g soia hidratata, 4 cepe,o cana de fasole fiarta, un ardei gras,patrunjel taiat marunt,sare,piper, o cescuta boabe porumb, o lingurita rasa...
Ingrediente: O felie de parizer de post, 2 felii de morcov, 2 de patrunjel radacina, o bucatica de ardei rosu, cateva felii de castravete, toate taiate cubulete...
Ingrediente: fasole boabe o ceapa un morcov o felie telina pastrnac radacina de patrunjel zeama de varza o lingura bulion ardei sare piper cimbru o lingura de...
Ingrediente: 1 kg ciuperci 2 cani(nu mari,de ceai)orez 3 cepe mari 2 morcovi o legatura marar o legatura patrunjel pasta de rosii ulei sare si piper putin...