Sfecla se condimenteaza si se asezoneaza cu 2 linguri de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie.
Se asaza pe un platou - ceapa se opareste in baitz din apa, otet si condimente,se strecoara,se amesteca, cu maioneza si se imparte in 3 parti. o parte se asterne peste sfecla.
Morcovul amestecat cu zeama de lamaie si o lingura de ulei de masline, sare,se asterne peste stratul de ceapa.
Se intinde cel de-al doilea strat de ceapa.
Urmatorul strat este din cartofi amestecati cu 3 linguri de ulei de masline,sare, piper.
Se intinde ultimul strat de ceapa, se niveleaza cu un strat subtire de maioneza si se orneaza cu masline, gogosar, patrunjel Spor la treaba.
Comentarii:
Cum se prepara maioneza de post? Nu vreau sa cumpar. Multumesc.
Excelenta
Buna,de incercat
Unele fotografii sunt cam neclare si dauneaza mult aspectului general.
Minunată pt. post și chiar pt. dulce, dacă schimbăm maioneza. Seamănă cu rețeta de pește în șubă
Arata bine, sper sa fie la fel de buna~!
Excelent !