Timp de preparare:(complexitate redusa)
Ingrediente:2 sfecle rosii fierte, rase pe razatoarea mare 4 cartofi fierti dati pe razatoare 2 morcovi fierti, dati pe razatoare 5 cepe feliate maioneza de post ulei de masline otet 1 lamaie condimente masline,gogosar, patrunjel - pentru ornat
Mod de preparare:- sfecla se condimenteaza si se asezoneaza cu 2 linguri de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie.Se asaza pe un platou - ceapa se opareste in baitz din apa, otet si condimente,se strecoara,se amesteca, cu maioneza si se imparte in 3 parti - o parte se asterne peste sfecla. - morcovul amestecat cu zeama de lamaie si o lingura de ulei de masline, sare,se asterne peste stratul de ceapa -se intinde cel de-al doilea strat de ceapa - urmatorul strat este din cartofi amestecati cu 3 linguri de ulei de masline,sare, piper - se intinde ultimul strat de ceapa, se niveleaza cu un strat subtire de maioneza si se orneaza cu masline, gogosar, patrunjel Spor la treaba!
Sursa:gustos.ro