Salata de post in straturi

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Sfecla se condimenteaza si se asezoneaza cu 2 linguri de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie.
  • Se asaza pe un platou - ceapa se opareste in baitz din apa, otet si condimente,se strecoara,se amesteca, cu maioneza si se imparte in 3 parti - o parte se asterne peste sfecla.
  • Morcovul amestecat cu zeama de lamaie si o lingura de ulei de masline, sare,se asterne peste stratul de ceapa se intinde cel de-al doilea strat de ceapa urmatorul strat este din cartofi amestecati cu 3 linguri de ulei de masline,sare, piper .
  • Se intinde ultimul strat de ceapa, se niveleaza cu un strat subtire de maioneza si se orneaza cu masline, gogosar, patrunjel Spor la treaba!

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: