Petitchef

SALATA DE POST IN STRATURI

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Sfecla se condimenteaza si se asezoneaza cu 2 linguri de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie.
  • Se asaza pe un platou - ceapa se opareste in baitz din apa, otet si condimente,se strecoara,se amesteca, cu maioneza si se imparte in 3 parti - o parte se asterne peste sfecla.
  • Morcovul amestecat cu zeama de lamaie si o lingura de ulei de masline, sare,se asterne peste stratul de ceapa se intinde cel de-al doilea strat de ceapa urmatorul strat este din cartofi amestecati cu 3 linguri de ulei de masline,sare, piper .
  • Se intinde ultimul strat de ceapa, se niveleaza cu un strat subtire de maioneza si se orneaza cu masline, gogosar, patrunjel Spor la treaba!


Poze

SALATA DE POST IN STRATURI
SALATA DE POST IN STRATURI - poza 2
SALATA DE POST IN STRATURI - poza 3
SALATA DE POST IN STRATURI - poza 4
SALATA DE POST IN STRATURI - poza 5
SALATA DE POST IN STRATURI - poza 6
SALATA DE POST IN STRATURI - poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salată rusească cu maioneză de casă
Salată rusească cu maioneză de casă
3 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează