Supa alsaciana (de post)

Supa alsaciana (de post)
Antreuri
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Legumele se spala si se curata de coaja, daca trebuie, apoi: ceapa, (ar trebui verde) se taie julien. Cartofii se taie sferturi apoi pe jumatate fiecare felie. Ciupercile se taie felii subtiri. Rosia si ardeiul se taie cubulete, morcovul se da prin razatoarea mica.

    Se pune ulei - de masline, daca aveti si daca va place gustul lui la mancare - intr-o tigaie si se caleste mai intai ceapa impreuna cu cateva fire de dafin, pana devine translucida, apoi se rumenesc putin si cartofii, ciupercile si morcovul. Doar cat sa capete putina culoare, nu trebuie sa le prajiti de-a dreptul.

    Dupa aceea se pun intr-o oala cu 1,5-2 l de apa sa fiarba pe foc mediu cca 30 de minute. Dupa un sfert de ora se adauga rosia si ardeiul. Se potriveste de sare si piper. La urma se pune patrunjelul tocat si se inchide focul.
    Se serveste cu patrunjel proaspat, tocat, pus direct in farfurie.

Punctează această reţetă

Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

costi1960

Exceptionala ! Am gatit-o de citeva ori, prima oara cu oaresce indoiala...In prima zi s-a terminat o oala de 4 litrii...a trebuit sa mai gatesc una.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Cu alte cuvinte ,e o ciorba de legume mai pe romaneste

abuz

anonymous

EXCELENTĂ PT. DE DULCE. EXCEPTIONAL DE PROASTA. CORNELIU P.ONEŞTI-BC.

abuz

cris_nedelcovici

E ceva deosebit?NU. E clasica....dar e buna.

abuz

anonymous

Foarte interesant si .....apetisant

abuz

anonymous

Foarte buna si racoroasa

abuz

anonymous

Mai buna decat porcul !

abuz

anonymous

Este buna pentru cine tine post.

abuz
  • pagina 1 / 2