Petitchef

CIULAMA DE CARTOFI DE POST

Felul principal
6 porții
10 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ciulamaua de cartofi este o reteta de post ce se prepara foarte usor.

    Se curata cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare.

    Se caleste in ulei o ceapa tocata marunt.Se pune peste ceapa putina apa in care au fiert cartofii si se lasa la fiert.

    Cand ceapa a fiert se pune faina amestecata cu apa si se fierbe pana se ingroasa sosul.Se adauga vegeta si piper.La sfarsit se pun cartofii si se mai fierb inca 2 minute.Se pune patrunjel verde.

    Ciulamaua de cartofi se serveste cu salata in functie de preferinte.


Poze

CIULAMA DE CARTOFI DE POST
CIULAMA DE CARTOFI DE POST - poza 2
CIULAMA DE CARTOFI DE POST - poza 3

Întrebări:




Comentarii (16):

26/03/2014

Excelenta reteta!

(0) (0) Abuz
08/12/2013

Excelentă ! :)

(0) (0) Abuz
18/11/2013

Iubesc reteta asta! felicitari celui care a
inventat-o

(0) (0) Abuz
02/07/2013

Excelenat

(0) (0) Abuz
23/03/2012

Gustos

(0) (0) Abuz
17/03/2012

Foarte gustos

(0) (0) Abuz
08/03/2012

Este oreteta demna de un premiu

(0) (0) Abuz
03/03/2012

Usor de facut, gustos si la fix pentru ca e post.OK!

(0) (0) Abuz
02/03/2012

Apetisant

(0) (0) Abuz
02/03/2012

Ceva usor si gustos,pe deasupra mai e si de post.Super ok!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Cartofi gratinați la air fryer
Cartofi gratinați la air fryer
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează