Eu nu o fac cu ceapa calita pentru ca la final are gust mai mult de tocana decat de ciulama. Eu fierb ciupercile eventual si cu o ceapa si 1-2 morcovi intregi si potrivesc zeama de sare, iar separat pun 2-3 linguri de ulei intr-o cratita si cand s-a incins putin adaug 2 linguri de faina, amestec si incep sa pun cate un polonic din zeama in care au fiert ciupercile pana cand ajung la consistenta dorita, pun si ciupercile, verific daca mai trebuie sare, pun si putin piper, mal las 1-2 minute si sting focul. E foarte buna cu mamaliga.
Comentarii (18):
Sa stiti ca ciupercutele gatite asa sunt preferatele mele ! Iar cu mamaliguta sunt wow !
A fost asa de buna, ca atunci cand eram la tara la bunici!
Excelenta!!!
Eu nu o fac cu ceapa calita pentru ca la final are gust mai mult de tocana decat de ciulama. Eu fierb ciupercile eventual si cu o ceapa si 1-2 morcovi intregi si potrivesc zeama de sare, iar separat pun 2-3 linguri de ulei intr-o cratita si cand s-a incins putin adaug 2 linguri de faina, amestec si incep sa pun cate un polonic din zeama in care au fiert ciupercile pana cand ajung la consistenta dorita, pun si ciupercile, verific daca mai trebuie sare, pun si putin piper, mal las 1-2 minute si sting focul. E foarte buna cu mamaliga.
De ce sa se elimine ceapa care da gustul cel mai bun si se foloseste in orce mancarica.
CHIAR BUNA, BUNA
Superr!!!
Superbuna mancarica!
Good
Buna