Ingrediente: Foi: 500 g faina 100 g margarina 100 g zahar 2 linguri de miere 1 ou, 100 ml lapte 1 lg amoniac , sare Crema: 8 galbenusuri sau 4 oua intregi 200 g...
Ingrediente: 8 albusuri de tara 9-10 galbenusuri de tara 1 cana si ½ de zahar 1 cana si ½ de faina 6 linguri de apa clocotita 6 linguri de ulei Zeama de lamaie...
Ingrediente: 1 kg arpacas 4 l apa 0,500 zahar 0, 500 nuca 3 fiole rom 5 linguri coaja de lamaie sare 6-10 linguri biscuiti macinati 2 linguri cacao 100 g...
Ingrediente: Piscoturi 3 oua 250 ml frisca lichida 2 plicuri gelatina 250 ml apa 200 g zahar esneta rom si vanile 2-3 linguri de cacao frisca pt ornat(daca vreti)
Ingrediente: 1 kg biscuiti tari esenta de vanilie 200 g margarina 100 g nuca de cocos 2-3 lingurite de rom 3-4 linguri cacao 100 g migdale 200 g nuci 1 praf de...
Ingrediente: un pachet de piscoturi 250 g mascarpone 200 ml de frisca lichida un plic cu crema de vanilie de la renumitul dr Qetker 150 g de zahar 500 gr de...
Ingrediente: 1 cana de zahar brun, 2 cani de apa, 2 cani de faina, 1 lingurita scortisoara 6 linguri margarina 3-4 linguri de gem, 1/2 de cana de nuci pisate,...
Ingrediente: Pentru rulada iti trebuie: 100 g zahar, 100 g faina, 5 oua, cacao, unt sau margarina pentru uns tava. Pentru crema iti trebuie: 100 g zahar, 8...
Ingrediente: 300 g zahar 100 g ulei 600 g faina + 1 lingura 2 linguri pudra de cacao 300 ml apa 4 linguri gem acrisor (de caise sau de visine, de...
Ingrediente: Pentru foaia de rulada : 500 g biscuiti cu cacao 200 ml lapte 2 linguri cacao 5 linguri zahar tos optional o sticluta de rom Pentru crema :` 1...
Ingrediente: pentru blat: 8 albusuri 200 g de faina 50 g de cacao 250 g de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie pentru crema: 150 ml rom 3 oua 4 linguri cu...
Ingrediente: Foi: 9 oua 9 lg zahar 9 lg faina esenta de vanilie Crema: 4 oua 400 g zahar 4 lg apa 1 pac margarina rama 100 gr cacao 2 esente rom Glazura: 200 g...
Ingrediente: crema: 3 galbenusuri, 150 g zahar, 150 ml iaurt, 200 ml lichior de fructe (eu am folosit de cocos), 12 piscoturi, coaja si zeama de la o...
Ingrediente: 30 de piscoturi (Boudoir) 250 g. crema mascarpone (branza-crema de vaci) 250 ml. cafea espresso, rece 4 linguri rom sau lichior de whisky 200 g....