O reteta ideala pentru copii, fara oua crude si fara cafea... Punem intr-un vas capsunile adaugam si doua linguri de zahar, sucul de lamiie si de la portocale. Le lasam peste noapte, apoi a doua zi scurgem sucul intr-un castronel. La mine nu prea au lasat suc capsunile, pentru ca erau destul de tari, tura viitoare voi face cu capsuni din gradina, ca astea din comert nu prea au nici un gust.Intr-un vas punem mascarponele cu zaharul si-l frecam bine, sa se topeasca un picut zaharul, iar in alt vas, preparam crema de vanilie, asa cum scrie pe plic, in cazul meu un pliculet l-am amestecat cu 250 ml lapte si l-am batut/zbatut, pentru circa un minut, nu mai mult ca altfel tinde sa se brinzeasca. Peste mascarpone rasturnam crema de vanilie, apoi frisca batuta bine.Eu am facut tortuletul intr-o tava cu peretii detasabili. Am pus intii pe margini piscoturile trecute repede prin sucul de fructe, dupa care am asezat un strat de piscoturi apoi un strat de crema, am adaugat si feliute de capsuni, ...
Comentarii:
:P
Mia iesit super fain ji gustos:*
Excelent pt copii
Excelenta
Cam greu
Foarte bun
Chiar zilele trecute am mancat tiramisu dar fara capsuni ca cele din comert sunt cauciucate
Delicioasa cred .daebia astept sa o fac
Suppppperrrrrrrrrrrrr