BLAT: Se freaca margarina topita si racita cu zaharul pana se face spuma. Se adauga cacaua, ouale, esenta de rom, faina amestecata cu praful de copt si laptele treptat atat cat sa se obtina un aluat de consistenta celui de chec.
Se toarna compozitia intr-o forma de tort cu diametrul de 26 cm, unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se baga in cuptorul incalzit pentru cca 50 minute.
CREMA: Intr-o craticioara se amesteca laptele rece cu praful de budinca, zaharul si oul. Se pune apoi la fiert, la foc mic amestecand mereu pana la legarea compozitiei. Cand este gata, se stinge focul si se incorporeaza margarina.
GLAZURA: Praful de crema Tiramisu se amesteca cu laptele rece si se bate cu mixerul pana se intareste.
ASAMBLAREA: Blatul de tort se taie in doua. Pe prima foaie de blat se pune crema de budinca, apoi a doua foaie de blat, iar deasupre se imbraca cu crema Tiramisu.
Comentarii:
Ador Tiramisul .... si mai ales aceasta reteta!!!
Explicarea decorarii nu este completa