Rulouri vanilie
Ingrediente
4
Aluat rulouri:
Crema :
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se topeste margarina, se adauga si celelalte ingrediente , se face un aluat din care se intind foi, de 2 mm grosime, din care se taie straifuri late de 2 cm, lungi de 35 cm.
- Se pregatesc conurile de metal, se ia un straif si se infasoara, de jur imprejur, suprapunand cam 3 mm, aluatul,. pentru a nu iesi crema mai tarziu. Dupa ce infasuram, toate conurile, se pun in tava, la copt, cam 25 minute la foc mic, pana se auresc un pic.
- Se pune laptele intr-un vas si se amesteca faina cu telul, sare , cacaoa si se pune pe foc, mic . Se adauga apoi si celelalte ingrediente, cu exceptia margarinei si romului .
- Dupa ce a fiert si s-a ingrosat se pune la racit un pic, sa fie suportabila la mana, dupa care se adauga margarina, felii , se omegenizeaza bine, pana se topeste, iar la urma es de rom.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
B
boyar
Perfecte !
A
amarandei_g2017
Excelent,felicitari!
G
gepop
Cum se fac formele pe care se infasoara aluatul, sau de unde se cumpara.
Antoaneta
Foarte clara prezentarea, multumim
anonymous
Am incercat reteta e super buna.
Punctează această reţetă