Petitchef

Rulouri vanilie

Altele
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Aluat rulouri:

Crema :

Preparare

  • Se topeste margarina, se adauga si celelalte ingrediente , se face un aluat din care se intind foi, de 2 mm grosime, din care se taie straifuri late de 2 cm, lungi de 35 cm.
  • Se pregatesc conurile de metal, se ia un straif si se infasoara, de jur imprejur, suprapunand cam 3 mm, aluatul,. pentru a nu iesi crema mai tarziu. Dupa ce infasuram, toate conurile, se pun in tava, la copt, cam 25 minute la foc mic, pana se auresc un pic.
  • Se pune laptele intr-un vas si se amesteca faina cu telul, sare , cacaoa si se pune pe foc, mic . Se adauga apoi si celelalte ingrediente, cu exceptia margarinei si romului .
  • Dupa ce a fiert si s-a ingrosat se pune la racit un pic, sa fie suportabila la mana, dupa care se adauga margarina, felii , se omegenizeaza bine, pana se topeste, iar la urma es de rom.


Poze

Rulouri vanilie
Rulouri vanilie - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

boyar, 20/01/2019

Perfecte !

(0) (0) Abuz
amarandei_g2017, 10/07/2017

Excelent,felicitari!

(0) (0) Abuz
gepop, 10/07/2017

Cum se fac formele pe care se infasoara aluatul, sau de unde se cumpara.

(0) (0) Abuz
Antoaneta, 10/07/2017

Foarte clara prezentarea, multumim

(0) (0) Abuz
03/06/2012

Am incercat reteta e super buna.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecei cu sardine
Rulouri de dovlecei cu sardine
20 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Esenta de vanilie Esenta de vanilie Cum sa utilizam pastaia de vanilie Cum sa utilizam pastaia de vanilie

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează