Se topeste margarina, se adauga si celelalte ingrediente , se face un aluat din care se intind foi, de 2 mm grosime, din care se taie straifuri late de 2 cm, lungi de 35 cm.
Se pregatesc conurile de metal, se ia un straif si se infasoara, de jur imprejur, suprapunand cam 3 mm, aluatul,. pentru a nu iesi crema mai tarziu. Dupa ce infasuram, toate conurile, se pun in tava, la copt, cam 25 minute la foc mic, pana se auresc un pic.
Se pune laptele intr-un vas si se amesteca faina cu telul, sare , cacaoa si se pune pe foc, mic . Se adauga apoi si celelalte ingrediente, cu exceptia margarinei si romului .
Dupa ce a fiert si s-a ingrosat se pune la racit un pic, sa fie suportabila la mana, dupa care se adauga margarina, felii , se omegenizeaza bine, pana se topeste, iar la urma es de rom.
Comentarii:
Perfecte !
Excelent,felicitari!
Cum se fac formele pe care se infasoara aluatul, sau de unde se cumpara.
Foarte clara prezentarea, multumim
Am incercat reteta e super buna.