Rulouri vanilie

Altele
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Aluat rulouri:

Crema :

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se topeste margarina, se adauga si celelalte ingrediente , se face un aluat din care se intind foi, de 2 mm grosime, din care se taie straifuri late de 2 cm, lungi de 35 cm.
  • Se pregatesc conurile de metal, se ia un straif si se infasoara, de jur imprejur, suprapunand cam 3 mm, aluatul,. pentru a nu iesi crema mai tarziu. Dupa ce infasuram, toate conurile, se pun in tava, la copt, cam 25 minute la foc mic, pana se auresc un pic.
  • Se pune laptele intr-un vas si se amesteca faina cu telul, sare , cacaoa si se pune pe foc, mic . Se adauga apoi si celelalte ingrediente, cu exceptia margarinei si romului .
  • Dupa ce a fiert si s-a ingrosat se pune la racit un pic, sa fie suportabila la mana, dupa care se adauga margarina, felii , se omegenizeaza bine, pana se topeste, iar la urma es de rom.

Punctează această reţetă

culinare cu fete isteteCulinare cu fete istete

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

boyar

Perfecte !

abuz

amarandei_g2017

Excelent,felicitari!

abuz

gepop

Cum se fac formele pe care se infasoara aluatul, sau de unde se cumpara.

abuz

Antoaneta

Foarte clara prezentarea, multumim

abuz

anonymous

Am incercat reteta e super buna.

abuz