Petitchef

Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
54 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 0.51 (0.13€/porție)

Preparare

  • Pulpele de pui le batem, le condimentam cu sare, piper, boia de ardei sau pentru un plus de gust putem folosi condiment pentru carnea de pui.
  • Ceapa o taiem marunt, o calim, adaugam ciupercile si le calim si pe acestea. Ciupercile vor lasa destul de multa apa.
  • Fierbem pana scade toata apa de pe ele. Pe fiecare felie de carne punem cascaval ras si o lingura de ciuperci, rulam si prindem cu cate doua scobitori.
  • Rulourile le punem pe un capac in care a pus putin ulei, le stropim cu ulei si punem capacul pe o cratita cu apa. Introducem cratita in cuptor si lasam aproximativ 90 minute, timp in care mai intoarcem rulourile.
  • Se servesc cu garnitura preferata. A facut doar un piure de cartofi simplu.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 54Kcal
  • Carbo: 0.3g
  • Grăsimi: 5.2g
  • Grăsimi sat.: 1.4g
  • Proteine: 1.4g
  • Fibre: 0.2g
  • Zahăr: 0.2g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (14g)


Poze

Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval
Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează