Rulouri de pui cu ciuperci si cascaval


Sunt cele mai gustoase rulouri de pui! Cam atat pot sa va spun despre ele! La sfarsitul postarii o sa vedeti ca am dreptate.
Ne trebuiesc urmatoarele:
1 piept de pui
10 fasii de sunculita tip bacon
100g cascaval
200g ciuperci
1 ardei gras rosu
3 lingurite de mustar
1 pahar de vin alb
100 g de unt
sare
piper
o crenguta de rozmarin sau cimbru
Intr-o craticioara sau o tigaie topim 50 de g de unt, se adauga ciupercile, se calesc pana scade zeama, se sareaza si se pipereaza. Se lasa deoparte la racit.

ardeiul se taie in fasii

pieptul de pui se taie in feliute, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza, apoi se ung cu mustar

pe fiecare feliuta de pui se pun cam 2 lingurite din ciupercile calite

peste ciuperci se aseaza alternativ cate o bucatica de cascaval si o fasiuta de ardei rosu

se ruleaza strans, apoi se pun pe care o fasie de bacon

si se ruleaza din nou; fiecare rulou se prinde cu cate 2-3 scobitori

se procedeaza la fel cu celelalte rulouri se aseaza apoi intr-un vas de jena

peste rulouri se mai pun cateva bucatele de cascaval, si restul de unt taiat cubulete, se presara acele de rozmarin

peste toate se toarna apoi vinul alb si se da la cuptor la foc mic, cam 20-30 de minute, se scot scobitorile imediat ce sunt gata

cam asa arata ele

nu pot sa va explic ce fragede pot fi! iar sosul este superb!

o combinatie superba de sos dintre cascaval topit, unt si vin alb...


Pofta buna!
Andreea's Chinesefood blog
Comentarii
anonymous
Excelenta reteta imi trebuie pentru junior chef am fost ales :*
anonymous
Super bune
anonymous
E o reteta simpla pentru o mancare super gustoasa !
anonymous
Super!!! O voi face si eu! Multumesc mult!
anonymous
Cam neangrijite
anonymous
Super
anonymous
Extraordinare!
anonymous
Am inceput sa le fac si deja salivez!
anonymous
Excelent!
anonymous
Mi-a convins papilele...acum sa vad ce-mi iese...