Pieptul de pui se feliaza in bucati potrivite.Se bat cu ciocanul de snitele ,le condimentam cu sare si piper dupa care asezam umplutura astfel:intai punem felii subtiri de pastrama ,ciuperci,amestecul mexican iar la final adaugam cascavalul ras sau cubulete.
Se ruleaza cu grija, prindem cu scobitori daca este nevoie si trecem rulourile intai prin faina apoi prin ou batut iar la sfarsit prin pesmet .Se prajesc in baie de ulei la foc potrivit apoi se scot pe un prosop de hartie .
Se servesc ca atare ca aperitiv sau ca fel principal insotite de o garnitura la alegere.
"Amestecul mexican" este un amestec de cubulete de legume CRUDE si apoi CONGELATE (se gasesc sub aceasta denumire in toate Supermarket-urile - Mega Image, Profi, Cora etc). Nu se foloseste insa decat DUPA ce a fost sotat in tigaie. Abia apoi il folositi fie ca atare, ca garnitura, sau in rfegtegta de mai sus, in rulourile de pui, porc, etc. Altfel nu are timp sa se patrunda, si raman crude.
Comentarii:
Excelente
Excelenta reteta
"Amestecul mexican" este un amestec de cubulete de legume CRUDE si apoi CONGELATE (se gasesc sub aceasta denumire in toate Supermarket-urile - Mega Image, Profi, Cora etc). Nu se foloseste insa decat DUPA ce a fost sotat in tigaie. Abia apoi il folositi fie ca atare, ca garnitura, sau in rfegtegta de mai sus, in rulourile de pui, porc, etc. Altfel nu are timp sa se patrunda, si raman crude.
Pentru cine nu stie , amestecul mexican este un mix de legume congelate , poate fi folosit la orice , omleta , supa , garnituri , etc !
"amestec mexican"? Cum il prepari?
Iami, iami