Se spala pieptul de pui, se usuca cu prosoape absorbante si se taie felii. Se bat usor, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se ung cu mustar.Alasat fileurile de pui la rece, o ora, in vin alb.
Se spala broccoli, se desface in buchetele si se opareste trei minute in apa clocotita cu o lingurita de sare. Se scurg si se lasa sa se raceasca. Ardeiul rosu se curata si se taie fasii.-E nu a avut ardei, am pus morcov.
Se asaza pe fiecare felie de pui o bucata cascaval, broccoli si doua fasii de morcov. Se ruleaza, se invelesc intr-o felie de bacon-a avut sunca afumata de casa- si se prind cu o scobitoare- sau cu ata de bucatarie.
Se prajesc pe toate partile in ulei incins 8-10 minute, cu o crenguta de cimbru in el-eu am avut doar cimbru uscat. Se acopera tigaia si se lasa 15 minute. Se servesc alaturi de broccoli si de cartofi fierti.
Comentarii:
Super!
Este bun, merge și cu spanac în loc de brocoli
Cred ca ar merge foarte bine la cuptor , mai ales ca sunt invelite in bacon si in acest caz brocoli se pot pune cruzi .
Interesant
Pare interesanta am sa incerc
Delicios