Se spumeaza bine galbenusurile cu zaharul,se pune margarina moale si cacao, se pune faina impreuna cu praful de copt amestecand cu lingura . Albusurile care au fost batute spuma tare ,se incorporeaza in compozitie amestecand tot cu lingura.
Compozitia o sa fie ceva mai tare si o sa va para putina ,dar e suficienta in tava cu dim. de 30/22 in care a pus hartie de copt ,am intins compozitia de blat se da la cuptor pana la proba cu scobitoarea.
Blatul l-a intors cu partea de jos in sus si l-a insiropat 3-4 lg de zahar se caramelizeaza ,se pune 150 ml apa si se lasa pana se topeste zaharul,cu siropul rece a insiropat blatul.
Se amesteca impreuna si compozitia se intinde peste blat. A pus esenta de rom ,am avut cam 90 ml si a fost suficient.
Ouale intregi cu zaharul si cacaua se bat pe baie de abur pana se ingroase ,se iau de pe foc si se lasa pana se racesc. Margarina Rama lasata la temperatura camerei ,se spumeaza bine si se amesteca cu crema. Crema se intinde peste nuca si deasupra se pune glazura de ciocolata.
200 g ciocolata impreuna cu 120 ml frisca am pus sa se topeasca pe baie de abur si a intins deasupra. Se taie a doua zi..sau chiar dupa cateva ore.
Comentarii:
Ar trebui sa inveti sa te exprimi mai corect...pentru ca din modul in care ai descris tu etapele nu se intelege nimic. Mai bine ai sterge reteta asta
Buna, dar este de preferat untul in locul margarinei !
F f f f buna¡¡¡¡
Foarte tare!
Super buna!! pe placul meu,
Bun!
Excelent
Fffbuna