Chec in doua culori
Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi uleiul si laptele, se amesteca usor compozitia si se pune faina si praful de copt.
- Se imparte compozitia in doua, in prima se pune coaja de lamaie, in cealalta esenta de rom si cacaoa.
- Se pragateste tava de chec: se unge cu ulei si se presara cu faina se scutura surplusul de faina..sau se tapeteaza cu hartie de copt.
- Se ia cu o lingura mare din compozitia cu lamaie si se pune in mijlocul tavii, peste ea se pune o lingura din compozitia cu cacao, apoi una cu lamaie , una cu cacao pana se termina tot aluatul.
- Se introduce tava in cuptorul bine incalzit , dupa 5 minute se reduce focul la flacara potrivita.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
La
anonymous
E f bun si pufos.
anonymous
SUPERRRRR
anonymous
Ma duc kiar acum sa o incerc si revin cu comentarii. mie mi se pare delicios
anonymous
Arata bine
Punctează această reţetă