Chec in doua culori

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi uleiul si laptele, se amesteca usor compozitia si se pune faina si praful de copt.
  • Se imparte compozitia in doua, in prima se pune coaja de lamaie, in cealalta esenta de rom si cacaoa.
  • Se pragateste tava de chec: se unge cu ulei si se presara cu faina se scutura surplusul de faina..sau se tapeteaza cu hartie de copt.
  • Se ia cu o lingura mare din compozitia cu lamaie si se pune in mijlocul tavii, peste ea se pune o lingura din compozitia cu cacao, apoi una cu lamaie , una cu cacao pana se termina tot aluatul.
  • Se introduce tava in cuptorul bine incalzit , dupa 5 minute se reduce focul la flacara potrivita.

Punctează această reţetă

DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

La

abuz

anonymous

E f bun si pufos.

abuz

anonymous

SUPERRRRR

abuz

anonymous

Ma duc kiar acum sa o incerc si revin cu comentarii. mie mi se pare delicios

abuz

anonymous

Arata bine

abuz