Frecam ouale cu margarina moale,apoi adaugam zaharul si continuam sa frecam in continuare pana cand compozitia devine spumoasa.
Adaugam cele 2 linguri cacao , 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 100 ml vin rosu si faina in care am amestecat in prealabil praful de copt .
Mixam bine pana compozitia se omogenizeaza si adaugam bucatele de ciocolata . Punem in forma de chec hartie de copt pe care o ungem cu putin ulei ( sau ungem cu ulei forma si o tapetam din abundenta cu faina ) si turnam in ea compozitia de chec.
Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam la foc iute timp de 5 minute dupa care reducem focul la minim si lasam la copt pana cand la proba cu scobitoarea nu ramane aluat pe scobitoare.
Se scoate din cuptor , se rastoarna checul din tava , lasam la racit si putem sa acoperim cu un strat de glazura de ciocolata sau sa pudram doar cu zahar praf checul.
Comentarii:
Cred ca este un chec foarte gustos, nu am facut pana acum, dar voi face unul, ca sa vedem daca ne place.