Frisca si vasul in care se va mixa se dau la rece inainte cu 2-3 ore de a incepe prepararea desertului. In acest fel frisca se va bate bine.
Mascarpone, zaharul si romul se mixeaza timp de cateva minute, pana zaharul se dizolva.
Frisca se bate bat si se amesteca cu crema de mascarpone. Veti vedea ca rezulta o crema pufoasa si usoara.
Intr-o tava (sau puteti folosi pahare) puneti un strat mai subtire de crema, apoi un strat de piscoturi usor inmuiate in cafea, pudrati cu cacao si continuati procedeul pana cand, ultimul strat va fi de crema peste care veti pudra cacao din belsug.
Dati la rece pentru cateva ore inainte de a servi. Este incredibil de bun si de usor!
Comentarii:
FOARTE BUNĂ !!!!!
Fabulos.l-am incercat si eu in varianta cu fructe de padure
Demult cautam o reteta fara ou. Merci!
Buna
Mi se pare o reteta excelenta, felicitari. nici mie nu imi plac ouale crude prin crema, e super gretos..
L-am preparat si este o reteta minunata !va multumesc !