Tìramisú - reteta originala
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Amesteca galbenusurile cu zaharul, pana devin o pasta alba. facut asta manual, cu telul in forma de para.Adauga mascarpone, cate 1 lingura, amestecand bine dupa fiecare adaugare.
Bate bine albusurile cu un praf de sare. Cu ajutorul unei spatuleincorporeaza cu atentie albusurile in crema. - Pune 2 linguri de cafea siamesteca usor.
Unge cu unt o tava lunga, trece cate un piscot prin cafea (nu-l lasamai mult de 2 secunde in cafea, pentru ca devine mult prea moale), sipune-l in tava in pozitie verticala. Fa acelasi lucru cu altepiscoturi, pana cand ai umplut fundul tavii. Pune 1/2 din crema siintinde-o usor, ca sa nu spargi bulele de aer din ea. - Pune al doilea strat de piscoturi, de data asta punandu-i in pozitieorizontala. Pune peste ei restul de crema si niveleaza usor.Cu o sita mica pudreaza generos cu cacao pe toata suprafata.Lasa la frigider peste noapte
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă