Petitchef

Tìramisú - reteta originala

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Amesteca galbenusurile cu zaharul, pana devin o pasta alba. facut asta manual, cu telul in forma de para.Adauga mascarpone, cate 1 lingura, amestecand bine dupa fiecare adaugare.
    Bate bine albusurile cu un praf de sare. Cu ajutorul unei spatuleincorporeaza cu atentie albusurile in crema.
  • Pune 2 linguri de cafea siamesteca usor.
    Unge cu unt o tava lunga, trece cate un piscot prin cafea (nu-l lasamai mult de 2 secunde in cafea, pentru ca devine mult prea moale), sipune-l in tava in pozitie verticala. Fa acelasi lucru cu altepiscoturi, pana cand ai umplut fundul tavii. Pune 1/2 din crema siintinde-o usor, ca sa nu spargi bulele de aer din ea.
  • Pune al doilea strat de piscoturi, de data asta punandu-i in pozitieorizontala. Pune peste ei restul de crema si niveleaza usor.Cu o sita mica pudreaza generos cu cacao pe toata suprafata.Lasa la frigider peste noapte


C Cooking with my soul

Poze

Tìramisú - reteta originala
Tìramisú - reteta originala - poza 2
Tìramisú - reteta originala - poza 3
Tìramisú - reteta originala - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tiramisu italian
Tiramisu italian
6 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tiramisu cu zmeura - petitchef
Tiramisu cu zmeura - petitchef
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tiramisu cu raffaello - aromă de nucă de cocos
Tiramisu cu raffaello - aromă de nucă de cocos
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sarlota in stil tiramisu fara oua
Sarlota in stil tiramisu fara oua
6 porții
5 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buturuga tiramisu
Buturuga tiramisu
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Cafea cu gheață cu aromă de tiramisu
Cafea cu gheață cu aromă de tiramisu
1 porții
5 min
Foarte ușor

Articole conexe

O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează