Amesteca galbenusurile cu zaharul, pana devin o pasta alba. facut asta manual, cu telul in forma de para.Adauga mascarpone, cate 1 lingura, amestecand bine dupa fiecare adaugare. Bate bine albusurile cu un praf de sare. Cu ajutorul unei spatuleincorporeaza cu atentie albusurile in crema.
Pune 2 linguri de cafea siamesteca usor. Unge cu unt o tava lunga, trece cate un piscot prin cafea (nu-l lasamai mult de 2 secunde in cafea, pentru ca devine mult prea moale), sipune-l in tava in pozitie verticala. Fa acelasi lucru cu altepiscoturi, pana cand ai umplut fundul tavii. Pune 1/2 din crema siintinde-o usor, ca sa nu spargi bulele de aer din ea.
Pune al doilea strat de piscoturi, de data asta punandu-i in pozitieorizontala. Pune peste ei restul de crema si niveleaza usor.Cu o sita mica pudreaza generos cu cacao pe toata suprafata.Lasa la frigider peste noapte