Ingrediente: Pentru aluat aveti nevoie de: 5 linguri zahar 1 cana unt la temperatura camerei 3 galbenusuri de ou 240 g smantana 4 cani de faina 1 plic drojdie...
Ingrediente: Un fileu de piept de curcan, 100 g de carne de porc, o felie de paine muiata in lapte dulce, o ceapa, un ou, sare, piper, verdeata, o mana de...
Ingrediente: 800 gr piept de pui dezosat frunze de spanac crud (sau 200 gr spanac congelat 150 branza telemea 100 gr cascaval sau mozzarella sare si piper dupa...
Ingrediente: Ingrediente pentru blat: 5 oua 5 linguri de zahar 6 linguri de faina alba 4 linguri cacao 1 esenta de rom Ingrediente umplutura: 100 gr unt 350 gr...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: Blat: 4 oua 4 linguri de faina ( 150 g ) 8 linguri de zahar ( 200 g ) 20 g cacao 30 g unt topit Crema: 2 oua intregi 200 g zahar 200 g unt 20 g...
Ingrediente: Blat: 4 oua 150 g faina 150 zahar 2 linguri cacao Crema: 250 ml lapte 25 g amidon 1 lingura zahar 25 g ciocolata alba 70 g unt 40 g zahar pudra
Ingrediente: 2 piepturi de pui 2 linguri maioneza sare piper 4 bucati de cascaval 1 ardei rosu 4 bucati de sunca afumata 2 ligurite mustar 1 ou 1 lingurita...
Ingrediente: cotlet de porc 1,4 kg ciuperci 600 g ceapa rosie 1 buc usturoi 3-4 catei cascaval 200 g pasta de tomate 2-3 linguri sare,piper patrunjel verde...
Ingrediente: 800 g carne tocata amestec (vita-porc) 2 cartofi 2 felii de paine inmuiate in apa apoi bine stoarse, 2 oua, sare 2 lingurite piper 1 lingurita...
Ingrediente: 1 piept de pui 2 oua 3 catei de usturoi 1 ceapa patrunjel sare si piper rozmarin Pentru umplutura: 100 g cascaval 50 g telemea boabe de piper...
Ingrediente: 1 kg biscuiti tari esenta de vanilie 200 g margarina 100 g nuca de cocos 2-3 lingurite de rom 3-4 linguri cacao 100 g migdale 200 g nuci 1 praf de...
Ingrediente: 200 g branza dulce degresata 150 g branza de burduf 150 g telemea 100 g unt la temperatura camerei 3 - 4 oua fierte o conserva mica de morcov si...