Rulada de piept de curcan

Antreuri
Ușor
1 h 20 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 oră
  • Se curata pieptul de curcan de pielite si se bate ca pentru snitel. Muschiul de porc se da prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte si cu ciupercile. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt apoi se caleste in ulei. Dupa ce s-a calit se amesteca cu tocatura, apoi se mai adauga un ou intreg, sare, piper, marar si patrunjel tocat. Se face un amestec omogen care se pune peste bucata de piept de curcan. Se ruleaza strans si se prinde cu scobitori sau se coase cu sfoara. Se da la cuptor intr-o tava cu putin ulei si apa sau vin alb, acoperita cu folie, la foc potrivit. Dupa 30 de minute se scoate folia si se lasa rulada inca 15-20 de minute sa se rumeneasca frumos pe deasupra.

    Este un aperitiv deosebit de aspectuos si poate fi servit si cu garnitura ca fel principal.

Punctează această reţetă

Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

E usor si rapis de pregatit , nu e traditional , foarte bun la gust, eu l-am gatit fara ciuperci

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Cred ca e buna ...o voi incerca !

abuz

anonymous

Arata minunat

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Excelent!

abuz

anonymous

E bun bun!

abuz

anonymous

Foarte buna!!!

abuz

anonymous

Delicios si gustos

abuz

anonymous

Muci

abuz
  • pagina 1 / 3