Rulada din piept de curcan

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min
  • La aceasta reteta nu dau cantitatile; luat un piept de curcan si taiat din el 5 felii mai groase, batut putin cu ciocanul de carne, condimentat fiecare felie cu sare si piper.
  • Deasupa fiecarei feii pus cate o felie subtire de cascaval si cate o felie de sunca presata.Un morcov taiat bastonase subtiri; la fel taiat si ardeiul rosu.Luat cate putin din fiecare si pus peste feliile de unce.
  • Rulat cat mai strans si invelit fiecare piept de curcan cu doua felii de kaizer pe care fixat cu ajutorul a doua scobitori.Uns un vas de cuptor cu putin unt, pus morcovul si ardeiul ramas si deasupra aranjat rulourile.
  • Peste rulouri ras cascaval, acoperit tava cu folie de aluminiu si dat la cuptor . Dupa 40 de minute scos folia de aluminiu si mai lasat rulourile in cuptor 20 minute.
    Servit alaturi de morcovii sotati din tava si cartofi prajiti in tigaie.
A adi`s blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Tava se unge cu unt? Ulei?

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Arata super!!!

abuz

anonymous

Faina reteta tot ce e cu carne de pui e sanatate curata ,adica pui de tara

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Praf

abuz

anonymous

Suna si arata bine!

abuz

anonymous

Super bun

abuz
  • pagina 1 / 3