Rulada din piept de curcan
Ingrediente
4
Preparare
Preparare40 min
Gătire20 min
- La aceasta reteta nu dau cantitatile; luat un piept de curcan si taiat din el 5 felii mai groase, batut putin cu ciocanul de carne, condimentat fiecare felie cu sare si piper.
- Deasupa fiecarei feii pus cate o felie subtire de cascaval si cate o felie de sunca presata.Un morcov taiat bastonase subtiri; la fel taiat si ardeiul rosu.Luat cate putin din fiecare si pus peste feliile de unce.
- Rulat cat mai strans si invelit fiecare piept de curcan cu doua felii de kaizer pe care fixat cu ajutorul a doua scobitori.Uns un vas de cuptor cu putin unt, pus morcovul si ardeiul ramas si deasupra aranjat rulourile.
- Peste rulouri ras cascaval, acoperit tava cu folie de aluminiu si dat la cuptor . Dupa 40 de minute scos folia de aluminiu si mai lasat rulourile in cuptor 20 minute.
Servit alaturi de morcovii sotati din tava si cartofi prajiti in tigaie.
adi`s blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Bun
am gătit această rețetă
anonymous
Tava se unge cu unt? Ulei?
anonymous
Foarte bun
anonymous
Foarte bun
anonymous
Arata super!!!
anonymous
Faina reteta tot ce e cu carne de pui e sanatate curata ,adica pui de tara
anonymous
Super
anonymous
Praf
anonymous
Suna si arata bine!
anonymous
Super bun