Hribii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala se taie marunt si se caleste in ulei cu capacul pus.Se amesteca apoi ciupercile tocate cu ceapa calita, cu ouale intregi, cu verdeata tocata, sarea si piperul dupa gust. Trebuie să iasă un amestec moale, care să curgă ca un aluat gros, iar dacă amestecul nu e destul de moale, atunci adăugaţi puţină apă. O tavă de cozonac se unge bine cu ulei şi se tapetează cu hârtie de copt. Amestecul se toarnă în tavă şi se dă la cuptorul preîncălzit la foc potrivit 45-50 de minute.
As dori sa-mi spui , la ce vertdeata te referi (ASMATUI) sincera sa fiu, nu am auzit in viata mea de aceaste verdeata.Eu, am facut aceasta rulada dar , pun si usturoi.
Comentarii (16):
Super
APETISANTA
Multumim pentru reteta...iar pentru cei ce inca nu au auzit de bucataria romaneasca..exista si DEX (dictionarul explicativ al limbii romane)
Excellent.Hasmatui este o verdeata cu usor gust de usturoi ,foarte gustoasa la orice salata si se gaseste uneori in piete la tarani.
As dori sa-mi spui , la ce vertdeata te referi (ASMATUI) sincera
sa fiu, nu am auzit in viata mea de aceaste verdeata.Eu, am facut aceasta rulada dar , pun si usturoi.
Sigur este foarte buna
Este delicioasa si eu o fac ,foarte des.
Reteta hraitoare ! ica
!!!!!!!!!!!!
E f.f.buna.