Petitchef

Rulada de porc cu ciuperci si cascaval

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

pentru sos:

Preparare

  • Se taie carnea (facem o patura), apoi o rulam si o lasam la odihna.Se toaca ceapa si usturoiul si se pun la calit in ulei de floarea-soarelui.
  • Se adauga ciupercile .Zeama care o lasa ciupercile,o turnati într-un castonel,prajiti mai departe ciupercile(cîteva minute).Apoi se toaca cu blenderul.Se pregateste vasul.
  • Pasta de ciuperci,se întinde pe patura de carne,peste se pun felii de cascaval,se presara cascaval ras,frunzele de patrunjel.Se sareaza si pipereaza,apoi se ruleaza.Se unge rulada cu pasta concentrata de tomate.În vas se pune putin ulei ,se aseza rulada.Apoi se taie bucati de morcov,ceapa,ustroi,verdeata si cîteva ciuperci.
  • Adaugati o cana cu apa,acoperiti cu capacul vasului si dati la cuptor pentru 50 min.Cand este aproape gata se toarna castronelul cu zeama de ciuperci si se mai lasa la cuptor (fara capac) vreo 25-30 min .Rulada se mai stropeste din cand in cand cu sosul din tava.
  • Cand e gata,scoateti rulada,pe un platou:Se serveste cu garnituri diferite:piure de cartofi,pilaf de orez etc la care se adauga sos.


Poze

Rulada de porc cu ciuperci si cascaval
Rulada de porc cu ciuperci si cascaval - poza 2
Rulada de porc cu ciuperci si cascaval - poza 3
Rulada de porc cu ciuperci si cascaval - poza 4
Rulada de porc cu ciuperci si cascaval - poza 5
Rulada de porc cu ciuperci si cascaval - poza 6
Rulada de porc cu ciuperci si cascaval - poza 7
Rulada de porc cu ciuperci si cascaval - poza 8
Rulada de porc cu ciuperci si cascaval - poza 9
Rulada de porc cu ciuperci si cascaval - poza 10
Rulada de porc cu ciuperci si cascaval - poza 11
Rulada de porc cu ciuperci si cascaval - poza 12

Întrebări:




Comentarii:

21/03/2014

Una dintre cele mai gustoase ! Bravo ! Recomand toturor

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/04/2015

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
02/02/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Cea mai tare reteta 4ever

(0) (0) Abuz
28/12/2013

Prost

(0) (0) Abuz
24/12/2013

FOARTE buna

(0) (0) Abuz
20/12/2013

Cred ca este superba reteta !

(0) (0) Abuz
21/08/2013

E buna reteta

(0) (0) Abuz
01/02/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
29/01/2012

Foarte ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează