Petitchef

Rulada de porc cu verdeata

Felul principal
6 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se alege o bucata de pulpa de porc groasa de 2-2,5 cm. Se curata de pielita, se spala si se intinde pe o o folie de plastic pentru a putea fi rulata ulterior.
  • Daca este nevoie se mai bate putin cu ciocanul de pane, punand o folie de plastic deasupra, ca sa nu stricam fibra.
  • Pentru inceput se unge cu mustar, dupa care se adauga un strat generos de patrunjel tocat fin. Se poate folosi si marar sau chiar frunze de spanac.
  • Pentru a avea savoare si a avea un aspect colorat in sectiune cand o taiem, se rade, pe razatoarea mare, putin morcov si radacina de patrunjel. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
  • Rulam strans carnea cu ajutorul foliei de plastic, dupa care legam cu sfoara, din doi in doi centrimetri.
  • Inainte de a o da la cuptor, intr-o tigaie cu foarte putin ulei, se prajeste carnea pe toate partile, in asa fel incit porii sa se inchida si carnea sa ramina frageda si suculenta.
  • Astfel pregatita, se da apoi la cuptor pentru cca. 40-50 de minute. Cand este gata, se scoate din cuptor si se lasa la "odihna" acoperita cu o folie de aluminiu. Apoi se portioneaza in felii de 1,5 cm.
  • Aceasta rulada se poate servi cu orice garnitura, piureu de cartofi, pilaf sai legume sotate. Eu am ales ca din sosul (saftul) de la friptura, cu un pumn de mazare si 1-2 rosii decozite sa fac un sos de mazare.


Poze

Rulada de porc cu verdeata
Rulada de porc cu verdeata - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Verdeata pentru iarna! Verdeata pentru iarna! Rulada - desertul rapid Rulada - desertul rapid

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează