Ingrediente: 750 gr. de ciuperci mari (curatate, cu piciorul rupt si spalate) 800 gr. de rosii in bulion 7-8 catei de usturoi (curatati si spalati) 4 fire de...
Ingrediente: 300-350 g fasole verde (echivalentul unei pungi de fasole congelata din comert) 5 catei usturoi 2 oua ulei - o ceasca sare de lamaie un varf de...
Ingrediente: Pastai de fasole galbena rupta si spalata 1 legatura de patrunjel ,marar 5 catei de usturoi 2 lingurite de boia sare,piper, 3-4 linguri de ulei
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 540 g de fasole romano, e un tip de fasole pestrita, foarte gustoasa 200 g de naut fiert 50 g ulei din samburi de struguri o capatana de usturoi...
Ingrediente: 1 kg fasole pastai (galbena/verde) 3-4 catei de usturoi (sau mai multi dc va place) 1 lingura vegeta 1/2 ceasca ulei (de masline preferabil)
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: Avem nevoie de: 1 kg cotlet cu os, 250 ml bulion, 3 catei usturoi taiat marunt, 100 ml vin alb, 50 ml apa, sare. piper negru, piper alb. Pentru...
Ingrediente: 1 kg faina 1 cub de drojdie proaspata sare 2 galbenusuri 500 ml lapte caldut 200 ml smantana Acestea de sus au fost pentru aluat. ulei pentru uns...
Ingrediente: muschiulet de porc (2 bucati, ambele avand 1 kg) 800 g ciuperci 5-6 fire de usturoi verde o lamaie condimente: rozmarin, cimbru, piper, usturoi praf.
Ingrediente: 400 g fasole verde o ceapa mica 5 catei de usturoi un ardei gras mic umatate de ligurita boia dulce sare piper cateva fire de patrunjel marar 2-3...