Petitchef

Paste cu sos picant si usturoi

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Carne se pune la calit in putin ulei.Cand este facuta adaugam ceapa si putina apa.
  • Punem apoi sosul de rosii si condimentele. Foarte bune sunt si cateva ciupercute. Daca vreti sa mai puneti usturoi este optional, dar rosiile mele aveau deja.
  • Dupa ce pastele au fiert le scoatem intr-o strecuratoare si le trecem printr-un jet de apa rece.Le asamblam pe farfurie sau le amestecam cu sosul si gata treaba.


Poze

Paste cu sos picant si usturoi
Paste cu sos picant si usturoi - poza 2
Paste cu sos picant si usturoi - poza 3
Paste cu sos picant si usturoi - poza 4
Paste cu sos picant si usturoi - poza 5
Paste cu sos picant si usturoi - poza 6
Paste cu sos picant si usturoi - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

17/02/2014

Super bune .multumim de reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/12/2013

Okk

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/07/2015

Excellent

(0) (0) Abuz
28/01/2014

Bun

(0) (0) Abuz
30/03/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
29/03/2013

Nu am incercat-o inca dar cred ca este buna :*

(0) (0) Abuz
15/03/2013

Foarte bune si foarte rapid de facut

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 24/04/2010

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
2 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează