Paste cu pui si sos de rosii
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Spalam puiul bine bine si il curatam de pielita dupa care il punem la fiert cu putina sare. Punem si pastele la fiert cu sare si putin ulei.
- Taiem ceapa marunt, morcovul pe lungime sa arate ca niste fasii subtiri si ardeiul la fel fasii.
Punem intr-o tigaie ceapa, ardeiul, morcovul, uleiul si putina apa cat sa cuprinda legumele si lasam sa se caleasca, adaugand apa daca mai este nevoie. - Cand legumele s-au calit bine, adaugam rosiile si lasam pe foc pana se inmoaie, dupa care adaugam cele 2 lg de bulion si mai lasam sa fiarba 5 min la foc potrivit. Daca folositi bulion de casa adaugati mai putina sare, alfel va iesi mancarea foarte sarata.Cand sosul este gata punem puiul peste, putina boia si mai lasam inca 5 minute.
- Pus sosul peste paste in farfurie, dar daca vreti puteti pune pastele peste pui si sos direct in tigaie.La sfarsit puneti putin patrunjel taiat foarte marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte gustos!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Imi place reteta
am gătit această rețetă
anonymous
Este simplu si gustos
anonymous
Foarte buna
anonymous
Super
anonymous
Foarte gustos
anonymous
Foarte buna
anonymous
Este bun?
anonymous
Foarte bn arata azi fac si eu sper sa iasa gustoase
anonymous
Sunt excelente... incercati cu incredere nu ve-ti regreta