Cand incepe sa fiarba, adaug sare si pastele. Cand sunt gata, le scurgem si le amestecam cu o lingura de ulei.In timpul asta, a dezosat carnea de pui si a taiat-o in felii lungi si destul de subtiri. A curatat si gogosarii si i-a feliat subtire. A luat wokul si l-a pus pe foc, prajind fara ulei semintele de susan.
Cand incep sa se coloreze, le luam de pe foc si le varsam intr-un bol pentru mai tarziu. In acelasi wok, turnam doua linguri de ulei. Daca nu aveti wok, nici o problema, puteti folosi cu succes orice fel de tigaie cu conditia sa fie anti-aderenta.
Cand s-a incins, punem carnea pe care o calim cateva minute, mestecand in continuu. Adaugam gogosarii si calim in continuare 2- 3 minute, mestecand constiincios.
Se adauga doua linguri de sos de soia .A adaugat si nitica apa si am lasat sa fiarba pana se evapora, mestecand cu grija din cand in cand. Adaugam pastele si mare parte din semintele de susan.
Mestecam pentru omogenizarea finala a tuturor ingredientelor.Luam de pe foc, asezam in boluri, presaram susan si verdeata tocata peste fiecare portie. Susanul ii da o savoarea deosebita.
Comentarii:
Nici mie nu mi-a placut! :(
Suna bine eu as mai adauga si un pic de coaja de lamaie si as pune doar o lingurita de miere
A iesit groaznic