Se fierbe carnea in apa cu sare , pana ce devine moale,se taie in fasiute,se pune intr-o tigaie ulei , se adauga puiul, se rumeneste usor, se adauga pe urma usturoiul pisat, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper iar boia punem doar cat sa ii dea o usoara tenta roz
Se amesteca faina cu 1-2 linguri de smantana si eventual putina apa, care se toarna peste pui, amestecand continuu pentru a nu se face cocoloase.
Cand s-a ingrosat sosul, se toarna deasupra restul de smantana , la final se adauga marar pastele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj pastele se aseaza in farfurie, sosul in centru .
Am incercat si eu in repetare randuri sa fac paste cu pui si cu smantana, si nu mi-au iesit niciodata. Eu puneam smantana fara sa o amestec cu faina, doar la finalul gatirii. Mereu imi ies tip budinca, inchegate precum un tun. Mi-e si groaza sa mai le mai gatesc. Va rog sa imi spuneti ce tip de paste sunt potrivite pentru aceasta reteta. Am incercat atat cu paste obisnuite tip spaghetti, cat si cu integrale. Multumesc!
Comentarii:
Buna seara!
Am incercat si eu in repetare randuri sa fac paste cu pui si cu smantana, si nu mi-au iesit niciodata. Eu puneam smantana fara sa o amestec cu faina, doar la finalul gatirii. Mereu imi ies tip budinca, inchegate precum un tun. Mi-e si groaza sa mai le mai gatesc. Va rog sa imi spuneti ce tip de paste sunt potrivite pentru aceasta reteta. Am incercat atat cu paste obisnuite tip spaghetti, cat si cu integrale.
Multumesc!
Am incercat si sunt super bune foarte buna reteta multumesc !