Paste cu sos alb de pui

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min
672 Kcal

Este o masa usoara, ca si majoritatea pe care le prefer.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se fierbe carnea in apa cu sare , pana ce devine moale,se taie in fasiute,se pune intr-o tigaie ulei , se adauga puiul, se rumeneste usor, se adauga pe urma usturoiul pisat, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper iar boia punem doar cat sa ii dea o usoara tenta roz
  • Se amesteca faina cu 1-2 linguri de smantana si eventual putina apa, care se toarna peste pui, amestecand continuu pentru a nu se face cocoloase.
  • Cand s-a ingrosat sosul, se toarna deasupra restul de smantana , la final se adauga marar
    pastele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj
    pastele se aseaza in farfurie, sosul in centru .

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 672Kcal
  • Carbo: 68.9g
  • Grăsimi: 22.4g
  • Grăsimi sat.: 10.2g
  • Proteine: 45.7g
  • Fibre: 4.2g
  • Zahăr: 5g
  • ProPoints: 18
  • SmartPoints: 19
Informații nutriționale pentru 1 porție (288g)
RRozBonBon

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Buna seara!

Am incercat si eu in repetare randuri sa fac paste cu pui si cu smantana, si nu mi-au iesit niciodata. Eu puneam smantana fara sa o amestec cu faina, doar la finalul gatirii. Mereu imi ies tip budinca, inchegate precum un tun. Mi-e si groaza sa mai le mai gatesc. Va rog sa imi spuneti ce tip de paste sunt potrivite pentru aceasta reteta. Am incercat atat cu paste obisnuite tip spaghetti, cat si cu integrale.
Multumesc!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am incercat si sunt super bune foarte buna reteta multumesc !

abuz