Paste cu ciuperci in sos alb

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • In putin unt calim 2-3 catei de usturoi zdrobiti, apoi adaugam ciupercile feliate, stropim cu vin alb si lasam cateva minute.
  • Pastele se pun la fiert.Smantana se amesteca cu faina si laptele, apoi o punem peste ciuperci, dam focul mic si lasam cateva minute.
  • Daca vreti o aroma mai speciala puteti adauga putina branza -crema de capra .Condimentam, scurgem pastele si papam.
JJust me

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lore, 13/06/2017

Am facut aceasta reteta, delicioasa. din motive bine intemeiateam inlocuit lactatele de vaca cu cele de capra. M-a incantat rezutatul. Merita incercata.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
23/10/2013

O reteta foarte buna. Merita incercata.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
18/01/2014

Super bune

(0) (0) abuz
05/09/2013

Arata misto

(0) (0) abuz
26/05/2013

A iesit foarte bine si fara branza. Am adaugat putin bacon calit pentru baieti. Ei sunt cu proteina animala :)

(0) (0) abuz