Paste cu ciuperci in sos alb
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- In putin unt calim 2-3 catei de usturoi zdrobiti, apoi adaugam ciupercile feliate, stropim cu vin alb si lasam cateva minute.
- Pastele se pun la fiert.Smantana se amesteca cu faina si laptele, apoi o punem peste ciuperci, dam focul mic si lasam cateva minute.
- Daca vreti o aroma mai speciala puteti adauga putina branza -crema de capra .Condimentam, scurgem pastele si papam.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Lore,
13/06/2017
Am facut aceasta reteta, delicioasa. din motive bine intemeiateam inlocuit lactatele de vaca cu cele de capra. M-a incantat rezutatul. Merita incercata.
am gătit această rețetă
26/05/2013
A iesit foarte bine si fara branza. Am adaugat putin bacon calit pentru baieti. Ei sunt cu proteina animala :)