Pastai scazute cu usturoi

Pastai scazute cu usturoi
Antreuri
Foarte ușor
38 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire23 min
  • Curatati pastaile de capete dupa care rupeti-le in in bucatele de circa 3-4 cm. Sau daca falositi pastai la conserva ori inghetate acestea sunt deja taiate, trebuie doar sa le clatiti putin pe cele la conserva.
  • Intr-o tigaie mare sau o cratita adaugati ceapa, ardeiul si 3 catei de usturoi si caliti rapid.
  • Adaugati apoi pastaile si mai caliti 2-3 minute amestecand des.
  • Acoperiti pastaile cu o cana cu apa, adaugati condimentele si verdeturile tocate marut si lasati sa fiarba circa 15-20 minute la foc mediu.
  • Adaugati restul de 2 catei de usturoi si mai fierbeti 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai.
  • Serviti simplu cu paine prajita sau ca si garnitura.

Punctează această reţetă

SSagatimcudragos.wordpress.com

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Belea pe astfel de caldura.

abuz