Pastai de fasole verde cu usturoi (pastai aite)
Ingrediente
1
Cost estimat: 1.73Euros€ (1.73€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Se caleste usturoiul zdrobit in ulei 1 minut, apoi se adauga boiaua. Se mai caleste 1 minut.
- Se adauga pastaile, se adauga sare si piper dupa gust. Se calesc pastaile 5 minute. Apoi se adauga si patrunjelul. Se mai caleste 2 minute.
- Se adauga 2 cani cu apa si se fierb pastaile 30-40 de minute sau pana sunt fierte, cu capacul pus.
- Din cauza usturoiului casa va fi plina de arom va sugerez sa porniti hota pe maxim. La sfarsit daca apa nu e evaporata, luati capacul de pe oala si mai fierbeti astfel incat apa sa dispara.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 556Kcal
- Carbo: 25.6g
- Grăsimi: 43.7g
- Grăsimi sat.: 5.8g
- Proteine: 12g
- Fibre: 17.1g
- Zahăr: 14.8g
- ProPoints: 16
- SmartPoints: 19
Informații nutriționale pentru 1 porție (608g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
03/07/2015
Dacă veți căli boiaua aceasta va avea gust amar. fasolea nu se fierbe ci se înăbușește. Usturoiul și mărarul se pun la sfârșit