Se caleste usturoiul zdrobit in ulei 1 minut, apoi se adauga boiaua. Se mai caleste 1 minut.
Se adauga pastaile, se adauga sare si piper dupa gust. Se calesc pastaile 5 minute. Apoi se adauga si patrunjelul. Se mai caleste 2 minute.
Se adauga 2 cani cu apa si se fierb pastaile 30-40 de minute sau pana sunt fierte, cu capacul pus.
Din cauza usturoiului casa va fi plina de arom va sugerez sa porniti hota pe maxim. La sfarsit daca apa nu e evaporata, luati capacul de pe oala si mai fierbeti astfel incat apa sa dispara.
Comentarii (19):
F.buna
Bun, bun :)
Fasolea nu se fierbe ci se "înăbușește" Dar cine se înăbușe?
Aperitivul ff gustos eu am mai adaugat si 3 linguri de smantana !
O voi face chiar azi,cu pastai din gradina mea.
Delicios!
Dacă veți căli boiaua aceasta va avea gust amar. fasolea nu se fierbe ci se înăbușește. Usturoiul și mărarul se pun la sfârșit
Recaoritor si gustos
Super
Foarte bune