Azi voi fi scurtă cu povestirea pentru că bucătăria mă aşteaptă. Am să-ţi povestesc că zilele trecute, de fericire că piaţa este o explozie de verde, am cumpărat câteva legături de usturoi verde, şi după aceea mi-am făcut meniul pentru acea zi. În dorinţa mea de a mânca usturoi verde, am pregătit cartofi prăjiţi cu scorţişoară (reţeta o găseşti aici) şi pe lângă ei am pregătit o cremă de usturoi care a fost foarte bună Taie în două căţeii de usturoi, mărunţeşte puţin usturoiul verde şi le pune într-un blender.Sărează aşa cum îţi place, adaugă 2-3 linguri de apă şi uleiul. Amestecă bine la blender până ce se face totul ca o pastă. Dacă blenderul nu a reuşit să toace totul, mai pune puţină apă ca să poată apuca cu cuţitul şi restul netocat. După ce s-a tocat totul foarte bine, mai adaugi apă atât cât vrei de usturoiat să-ţi iasă crema.Să ştii că această cremă poţi s-o foloseşti la multe meniuri, iar verdele din castronel se va asorta şi se va împăca bine chiar şi cu ouăle colorate de pe masă.Nu vreau să te plictisesc prea mult azi, ştiu că ai foarte multă treabă, dar priveşte cât de multe culori te înconjoară şi fii fericit! Împrăştie din aceste frumuseţi şi prietenilor şi celor dragi să le împodobeşti masa cu cele mai alese bucate, iar parfumul de zambile de pe masă să-ti facă viaţa mai frumoasă .
Comentarii (11):
Am construit reteta cu usturoi verde si a esit fff bune multumesc pt reteta
Sanatos,hranitor
Este foarte buna...OK.
Am sa incerc si eu cred ca ieste foarte bun
Arata binisor si cred ca este racoros si cu miros mai putin intepator .Bun !
Tres bien
Ai uitat de ulei
Aceasta reteta o face si un copil de gradinita !
Super si se impaca cu multe baze!
Cine maninca ustuiroi are parte de viata lunga