Creveti in unt cu usturoi

Serviti cu incredere :)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Usturoiul se piseaza, se condimenteaza cu sare, se pune putin ulei si amestecam pana obtinem o pasta.
- Se pune untul intr-o tigaie si se amesteca pana se topeste.
- Se adauga crevetii si se amesteca din cand in cand pentru 10-15 minute.
- Adaugam usturoiul si mai lasam 1-2 minute.
- Stoarcem zeama de la lamaie si stropim crevetii.
- Servim fierbinti cu multa paine.
Trebuie consumat tot sosul, deci painea este obligatorie. - Merge si un pahar cu vin alb sec.
Bon Appetit !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
cris_nedelcovici,
07/08/2017
In nici un caz nu prajesti 10 15 minute crevetii! devin "gumosi" ..ca un cauciuc. In rest....ok
C
cristian_g2017_1,
07/08/2017
Mult unt, mult usturoi, pt 500 g creveti, chiar decorticati. Ah, nici nu subt decorticati, lol! Lamaie putina! Exceleta sugestia cu niste orez, Basmati! De ce atata paine? poate deloc!! In Iskenderun, Turcia, cumparam creveti de la piata de creveti cu kilogramele....un sos este si cel de ceapa rosie cu otet, usturoiul este binevenit, ca la stridii. 500 g creveti nedecorticati mi se par ff putin...Cu drag iubitorilor de fructe de mare!
M
21/02/2014
E o reteta mediocra bietii creveti se prajesc in unt si ai mananci cu paine?
incearca sa faci un orez si un sos picant si nu mai vrei paine