Ingrediente: Pentru salata: 300 gr piept de pui 1 morcov 1/2 mar 30 gr masline verzi fara samburi 80 gr mazare fiarta 80 gr porumb fiert 15 gr patrunjel Pentru...
Ingrediente: 160 gr de orez lung (prefiert) 1 piept de pui 1 dovlecel mare (300 gr) 100 gr de semințe de pin Oțet balsamic Ceapă albă (sau șalotă, după gust)...
Ingrediente: 300 g piept de pui 100 g rosii o jumatate ceapa rosie o jumatate salata verde o jumatate de ardei gras 1 castravete 100 g masline 3 linguri ulei de...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 500 gr piept de pui 1 ceapa mica 2 linguri ulei 2 lingurite ghimbir ras coaja de la o lamaie zeama de la o lamaie 60 ml supa de pui 2 linguri otet...
Ingrediente: 1-2 piepturi de pui (in functie de cate persoane vor fi la masa) 1 ramurica de salvie 1 ceapa 2 pahare supa de legume 1/2 pahar vin alb 4 linguri...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 1 salata 2-3 catei usturoi 3 filè de ansoa 2 linguri mustar de Dijon 1 galbenus 6 linguri ulei de masline 1 lingura de otet de vin (nu chiar plina)...
Ingrediente: 2 lipii mari sau 4 mici 500 g piept de pui 750 g cartofi congelati sau naturali 2 castraveti in otet sau murati o ceapa mica maioneza ketchup...
Ingrediente: Ingrediente pentru 3-4 portii: 1. 700 gr piept de pui taiat cubulete 2. 3-4 linguri de masline negre, sarate 3. 3 ardei copti (la borcan, in otet)...
Ingrediente: 500 file piept de pui 6 castraveti in saramura 2 rosii, curatate de seminte si taiate cubulete o varza mica, taiata marunt, frecata cu sare si...
Ingrediente: 300 g linte Un piept de pui mic 3 oua 350 g fasole verde ½ salata verde 2 linguri mustar 5 bucatele usturoi O lingura otet balsamic O lingurita...